Blog

Fred’s bouwtekeningen pakket gratis?

fred's bouwtekeningen pakket gratis?Is Fred’s bouwtekeningen pakket gratis? Die vraag hoor ik heel vaak voorbij komen. Het is namelijk zo dat je Fred’s bouwtekeningen 30 dagen kunt uitproberen om te zien of het iets voor je is.

Is het binnen die 30 dagen toch niet helemaal wat je er van verwacht had kun je gewoon je geld terug vragen. Wel zo eerlijk!

Je hebt dus helemaal geen risico en kunt het pakket gewoon op je gemak uit proberen. Hieronder meer over het bouwtekeningen pakket in het algemeen

(meer…)

Schoenenrek maken? Check hier hoe!

schoenenrek makenEen schoenenrek maken is eigenlijk niet een heel spannend project. Toch is het wel belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent.

Het zou namelijk zonde van je tijd,geld en energie zijn als je bijvoorbeeld zaagfouten maakt of materiaal tekort hebt.

Daarom is het belangrijk om het volgens een goede maar toch eenvoudige bouwtekening te doen. Op deze pagina wil ik je meer vertellen over deze bouwtekening.

(meer…)

Bouwtekening van een bar nodig? Je vind het op deze pagina!

bouwtekening van een bar

 

Op zoek naar een bouwtekening van een bar? Op deze pagina wil ik je laten zien waar jij de mooiste bouwtekeningen van een bar kunt vinden.

Op het internet is namelijk niet heel veel te vinden over het maken van een bar. Toch is er veel vraag naar online bouwtekeningen van verschillende projecten zoals het maken van een bar.

Ik wil je hier meer vertellen over een uniek bouwtekeningenpakket waar je niet alleen tekeningen kunt vinden van verschillende projecten maar nog veel meer..

Je vind er onder andere: instructievideo’s, informatie over materiaal, informatie over gereedschap, een forum met medeklussers, levenslang toegang(updates) en hulp als je er even niet uitkomt.

Hoe ideaal is dat!? Hieronder meer…

(meer…)