Fred’s bouwtekeningen pakket gratis?

fred's bouwtekeningen pakket gratis?Is Fred’s bouwtekeningen pakket gratis? Die vraag hoor ik heel vaak voorbij komen. Het is namelijk zo dat je Fred’s bouwtekeningen 30 dagen kunt uitproberen om te zien of het iets voor je is.

Is het binnen die 30 dagen toch niet helemaal wat je er van verwacht had kun je gewoon je geld terug vragen. Wel zo eerlijk!

Je hebt dus helemaal geen risico en kunt het pakket gewoon op je gemak uit proberen. Hieronder meer over het bouwtekeningen pakket in het algemeen

Het bouwtekeningen pakket

Wat houd het pakket eigenlijk precies in? Op deze vraag zal ik je op deze pagina uitgebreid antwoord geven zodat jij weet wat je in huis haalt.

Het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten is een online bouwtekeningen pakket. Als jij besluit om dit pakket aan te schaffen kun je de bouwtekeningen meteen in .pdf bestanden downloaden.

Als de tekeningen op je computer staat kun je ze uitprinten zo vaak je wilt.

Het bouwtekeningen pakket bestaat uit een online ledengedeelte waar je naast de bouwtekeningen ook van allerlei andere handige informatie kunt vinden.

Zo vind je er instructievideo’s van verschillende doe-het-zelf projecten maar ook een forum met mede klussers waar je voor al je vragen terecht kunt.

Het pakket bestaat trouwens uit 100% Nederlandse bouwtekeningen.

Hoeveel bouwtekeningen krijg ik?

Dit pakket is een zeer compleet pakket. Je zult nooit meer apart achter een bouwtekening aan hoeven als je dit pakket in huis haalt.

Het pakket bestaat namelijk uit vele duizenden bouwtekeningen van uiteenlopende projecten. Denk hierbij onder andere aan:

En nog veel meer..

Na aanschaf krijg je trouwens ook levenslang toegang. Dit is erg interessant vanwege het feit dat er constant nieuwe tekeningen worden toegevoegd!

Fred Schouten

Hoe is dit pakket eigenlijk ontstaan?

Fred schouten, de man achter dit pakket liep telkens tegen hetzelfde probleem aan.. Hij wilde lekker bezig zijn met zijn doe-het-zelf projecten maar ondervond telkens oponthoud.

Hij moest namelijk ieder keer zoeken naar een bouwtekening. Buiten het feit dat dit hem veel tijd koste was het ook nog eens ontzettend duur om iedere keer een bouwtekening aan te moeten schaffen.

Daarom besloot hij dat het tijd was voor actie en begon zijn eigen bouwtekeningen pakket te ontwikkelen. Door de jaren heen had hij namelijk enorm veel bouwtekeningen verzameld.

Hij voegde alles samen tot één pakket en het bouwtekeningen pakket was geboren..

Fred’s bouwtekeningen pakket gratis?

Om nog even op de grote vraag ‘is Fred’s Bouwtekeningen pakket gratis? terug te komen.. Zoals ik net al zei kun je dit bouwtekeningen pakket 30 dagen proberen om te kijken of het iets voor je is.

Had je er toch andere verwachtingen bij kun je tot 30 dagen je geld terug vragen. Je stuurt dan even een mailtje en je krijgt je geld z.s.m. terug.

Voor ik het vergeet dit pakket kost trouwens nog geen 5 tientjes en dat is zeker weten niet duur als je kijkt wat je er allemaal voor terug krijgt.

Dus wil jij mooie doe-het-zelf projecten maken en niet telkens achter een bouwtekening aan hoeven? Dan is dit pakket uitermate geschikt!

Tevens krijg je er nu Gratis de ‘Steigerhouten Meubelen Gids’ bij! Deze staat boordevol met bouwtekeningen!

 

JA! Ik wil meer weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *