Schoenenrek maken? Check hier hoe!

schoenenrek makenEen schoenenrek maken is eigenlijk niet een heel spannend project. Toch is het wel belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent.

Het zou namelijk zonde van je tijd,geld en energie zijn als je bijvoorbeeld zaagfouten maakt of materiaal tekort hebt.

Daarom is het belangrijk om het volgens een goede maar toch eenvoudige bouwtekening te doen. Op deze pagina wil ik je meer vertellen over deze bouwtekening.

Schoenenrek maken

Er bestaan verschillende soorten schoenenrekken. Zo heb je kleinere schoenenrekjes waar je 2 a 3 paar schoenen op kunt zetten maar ook de grotere schoenenrekken waar je de schoenen van een heel gezin op kwijt kunt.

Je kunt zelfs een schoenenrek maken van een oud cd rekje. Check hieronder de video

Het maken van een klein schoenenrekje is vrij eenvoudig. Als je deze wilt maken van bijvoorbeeld steigerhout heb je aan één steigerplank voldoende.

Bij het maken van een groot schoenenrek ligt dit anders. Hier komt het nodige zaagwerk bij kijken. Hier voor is het belangrijk dat je een goed stappenplan hebt om fouten te voorkomen.

Goed stappenplan

Maar wat is een goed stappenplan om een schoenenrek te maken? Bestaan hier überhaupt bouwtekeningen voor?

Jazeker! Zelfs voor schoenenrekken bestaan er bouwtekeningen. En dat is niet heel raar want als je een mooi schoenenrek wilt maken zul je best veel gaten moeten boren en deze moeten natuurlijk wel op de juiste plaats komen.

Met een gedetailleerde bouwtekening zul je dus zelf niet hoeven uitrekenen waar bijvoorbeeld de gaten moeten komen of hoe lang de planken moeten worden.

Uniek in Nederland

Er bestaat in Nederland een heel mooi online bouwtekeningenpakket waar je veel meer kunt vinden dan alleen bouwtekeningen..

Naast de bouwtekening, Schoenenrek maken, bestaat dit online pakket uit veel meer bouwtekeningen, klusadvies, hulp, handleidingen etc..

Je kunt je misschien wel voorstellen dat dit pakket razend populair is onder de klussers vanwege het grote gemak wat het met zich meebrengt. Je hoeft nooit meer op zoek naar een bouwtekening!

Online bouwtekeningenpakket

Dit online bouwtekeningenpakket bestaat namelijk uit meer dan 10.000 unieke bouwtekeningen van allerlei verschillende doe-het-zelf projecten.

Dit bouwtekeningenpakket is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren klusser en bevat enorm veel waardevol klus materiaal.

Zo vind je er onder andere

  • 10.000 Bouwtekeningenschoenenrek maken
  • Video handleidingen
  • Tips bij materiaalkeuze
  • Hulp als je er niet uitkomt
  • Forum met medeklussers
  • Levenslang toegang vanwege de updates

Zoals je kunt lezen is dit dus een enorm waardevol pakket voor iedereen die van klussen houd.

Nooit meer op zoek

Je hoeft dus nooit meer op zoek naar een bouwtekening. Zo’n beetje alles zit in dit pakket en is meteen te downloaden op je computer en uit te printen. Het zijn allemaal .pdf bestanden.

Buiten het feit dat je nooit meer op zoek hoeft naar een bouwtekening, is het ook nog eens vele malen goedkoper om dit pakket aan te schaffen dan om iedere keer een losse tekening te kopen.

En zoals je hierboven al kon lezen worden er ook telkens nieuwe tekeningen toegevoegd aan het online bouwtekeningenpakket. Hier kun je meteen gebruik van maken en dat is volledig gratis.

Je hebt namelijk levenslang toegang tot dit pakket.

Onderneem dus direct actie

Timmer dus meteen aan de weg en ga aan de slag met dit unieke bouwtekeningenpakket van Fred Schouten.

Dit pakket kost overigens nog geen 5 tientjes en je kunt het nog 30 dagen gratis uitproberen ook!

Onderneem daarom direct actie en pak jou korting vandaag nog!

 

Pak jouw Korting!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *